YALOVA / MERKEZ - Samanlı İlkokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan edilerek dünyada ilk kez çocuklara ve çocuk haklarına verilen değerin simgesi olarak dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Ülkemiz, çocukların ve çocuk haklarının korunması adına uluslararası sözleşmelere taraf olmuş ve çocuk haklarının etkin korunması ve temini noktasında ulusal düzeyde çok sayıda yasal düzenleme gerçekleştirmiştir.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Bu cephede alınan galibiyet dünya ülkelerinin güç dengelerini değiştirmiş ve yüce Türk milletinin belirleyici ve yönlendirici gücünü bir kere daha gözler önüne sermiştir. Çanakkale Cephesi'nin Anadolu halkına verdiği azim, umut ve kararlılık Kurtuluş Savaşı'nın meşalesini de ateşlemiştir.

Şbt

OKUL İÇİ DİLİMİZİN ZENGİNLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİK VE FAALİYETLER YAPILACAKTIR

6. DERS:  ÖĞRENCİ GİRİŞİ: 14:08

ÖĞRETMEN GİRİŞİ 14:10